- Thank you received: 0
MIT campus
- De gondolom azt is tudod, hogy a Mátrixos biztonságot pedig többnyire Azumi tudja majd garantálni. Csak be kell lakni egy kicsit az új gépet amit szereztünk. Csak attól tartok, kicsit sokszor terelem el a figyelmét az ilyen dolgokról.
Ugye egy-egy ölelés, csók ez utóbbi állítást könnyen nyomatékosítja.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Azumin látszik, hogy teljesen szokatlan neki a helyzet, ismeretlen és kicsit feszélyezve érezheti magát, valószín?leg még nem jegyezte el senki és meg nem mutatták így be egy magasabb körökben mozgó, oda is tartozó társaságnak. [Eddig ha jól sejted nem volt több, mint egy bútordarab, ha az illem megkívánta volna, hogy jelen legyen.] Többször is gratulálnak a társaságból az eljegyzéshez. A munkáról meg nem esik sok szó, leszámítva egy két viccesebb történetet, de abból sem sokat, hogy Azumi is hozzá tudjon szólni a dolgokhoz.
Összefoglalásként ez egy egész kellemesre sikerült este, amit végre baráti társaságban tölthetsz el, olyanokkal, akiket igen ritkán tudsz látni és akik igen ritkán tudnak ténylegesen elszakadni a munkától. Egyetlen hátrány az a csöpörg?s-nyálkás id?, de annak meg nem lehet mit csinálni.
Csapat riadó!
- Régen nagyon más volt itt. Persze akkor még mások voltak a házak, a mágia meg minden. Egy amerikai bázison n?ttem fel Japánban, de hamar egyetemista lettem. A hegyes fülekhez hosszú évek járnak. Sok lehet?ség a tanuláshoz. Sokan mondják, csak baj van ezekb?l a hosszú évekb?l.
- Miért menne egy elf fiatalon nyugdíjba? Miért hagyná abba a tanulást olyan gyorsan mint a többiek? A seregnél elég kötött az el?léptetési rend, s hamar politikust faragnak egy elfb?l. Azt viszont nem szeretem. Azért lettem katona, azért lett a családomban oly sok ember katona, hogy megvédhessük azokat akik nekünk fontosak.
- A családokat a közös értékek tartják össze, az ember egyéniségét pedig az amit ? maga fontosnak tart. El tudtok képzelni engem egy kényelmes irodában a Pentagonban?
- Az embereknek fontosabb az el?léptetés lehet?sége. Carolyn, gondolom te sem véletlenül lettél SWATos. S ahogy látom te is tartasz kicsit a fejesekt?l, politikától. Én viszont még az akadémiai, egyetemi éveikb?l ismerem ?ket. Haverok, s jó társaság. Csak bel?lük is fejest csinált a pénz.
Azumira nézek... Többször is végignézek rajta
- Azumi is egy bátor és becsületes lány. Mikor Miss Renrakuként emlegették, féltem, hogy a füleim miatt vita lehet, hogy biztos megszokta, hogy egy megacég van körülötte. Kicsit megrémültem t?le. És látod? Pár nap alatt mégis eljegyeztük egymást.
- Fontos lett nekem, az a lány, aki Renraku ide vagy oda, rögtön segített nekem, és a varázslóknak, akivel pár nap alatt több közös dolgunk lett, mint sok családnak egy egész közös életben. S akivel odafigyelünk egymásra. Kell ennél több?
- Azt gondolom észrevettétek, hogy egy kicsit megszivattuk az MCTseket?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Nem gondolod, hogy Lexit kellene err?l megkérdezned?"
-"Szerintem Lexi nem ember. Mármint félre ne értsetek, aurára ember meg minden, csak olyan embertelenül sokat tanul."
-"Ismer?s. Volt... Asszem csak volt..." mondja Azumi.
-"Ja és mi meg cseszhetjük a mátrixos biztonságot..." jegyzi meg Carolyn, és nevettek rajta egy nagyot.
-"Én inkább Azumit tudnám elképzelni. Becsatlakozva." ezen megintcsak derültök egyet.
-"Aktívabbnak t?nsz annál, nameg amennyit láttál, és megéltél... Én biztos, hogy bele?rülnék." mondja Azumi, majd fölnéz és inkább egyb?l lehajtja a fejét. "Ezer év múlva esetleg lesznek csillagok..." sóhajt föl. Carolyn meg inkább hátra marad, ha már Azumi a csillagokat keresi, inkább nem zavar bele a romantikusnak ígérkez? társalgásba. Csak kés?bb merészkedik vissza.
-"Nem, nem véletlen, ez afféle hagyomány. Mármint hogy rend?r van a családban, de ha két bátyám sem volt hajlandó tovább vinni... Nameg kiskoromban nagyítót meg bélyegz?párnát kértem. Akkor még magánnyomozó akartam lenni."
-"A Renraku csak... Áhh csak hülyeség. Volt." legyint egyet Azumi. "Persze hogy segítettem, hisz elvileg egy házba tartozunk, meg közös az ügy és mind nyakig benne vagyunk."
-"Ha megszívattátok, hát ?k voltak a hülyék. Miért hagyták?" mosolyog egy széleset Carolyn. "Bár mondjuk nem is ti szívattátok meg ?ket, hanem majd még ezután fogja Mrs Renraku..." ezen meg megint nevettek egyet, ti Azumival meg végképp, hisz ismeritek Azumi végtelenül szigorú szüleit. Akármelyikkel szembefordulni olyan mintha valaki fegyvertelenül fordulna szembe egy tankkal.
Carolyn inkább lemarad ti meg így mentek haza kézen fogva egymást és beszélgetve.
[font=courier:1z5nizij]Ha ma akarsz beszélni velem és szerinted még van mit, akkor 2 percen belül jelezd kérlek. Egyébként meg hagyjuk. Nem magyarázkodok azzal kapcsolatban amit bepötyögtél. Amit nem tudsz azt meg ne találgasd. Ha mellél?sz fáj, ha jól talál akkor meg ölsz és utána ugye nem.
Jeff
u.i.:
Bocs, de most léptem be TacCom ba és háromból két osztagom vörös egy meg majdnem fekete.[/font:1z5nizij] jön egy válasz Jefft?l. A színkódok amikre hivatkozott azok az extrém veszteségre utalnak, egy osztag 100% on zöld, 50-en sárga 25 környékén vörös, a majdnem fekete meg ugye arra utal, hogy nem sok id? és az adott osztag hivatalos csatatéren meghalt, itt szerinted csak funkcionalitását vesztette.
Csapat riadó!
Azuminak is megy egy válasz:
- Tudod, ez egy kicsit furcsa dolog. Nem a fontos, amit csinálok, hanem az a fontos amiért csinálom. Amikor felmerült, hogy a házasság segít ki téged, benne volt a pakliban, hogy a Pentagonba vezényelnek. De tudod, egyszer? volt a dolgokat mérlegelnem.
- Ha cserbenhagylak, miért lennék katona, miért lennék jobb mint bármelyik pentagonos fegyveres titkárn?? Sok pasi biztos a szemed, a szád, a jó alakod miatt kereste a kegyeidet, sok leszbikus plázacica a kebleidet csodálta volna. Én tudom, hogy a becsület, az egymással szembeni h?ség, tisztelet mindkett?nknek fontos. S
úgy érzem, nagyon közel állsz hozzám, nagyon fontos vagy nekem.
Azumit közelebb húzva, egy csók után folytatja Aika a gondolatot.
- S bölcsek akik azt mondják, az egymáshoz igazán közel állók vonzódnak is egymáshoz, s én is szebbnek látlak a cseresznyevirágoknál, a tavasznál, a csillagoknál. Azért vagy szép, aki vagy. Azért is vagy ilyen szép számomra, mert fontos vagy nekem.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
A csatatéren visszavonuló.
Jeff[/font:9ntffjw6]
Úgy értek haza, hogy Carolyn még mögületek is elt?nt. Azuminak pedig látszik rajta, hogy teljesen idegen ez a romantikus szerelmes beszéd, amit?l tegnap még röhög?görcsöt kapott volna, így nem futja t?le sokra, megköszöni amit érte tettél, de teljesen össze is zavarodik. Valószín?leg egyetlen ilyen dolgot nem mondott még életében sosem, vagy ha mégis, hát nem emlékszik rá.
Amikor hazaértek, a szokásos környezet fogad benneteket, a srácok mindenfelé, akik kiköltöztek azok meg unottan pókereznek vagy olvasnak, beszélgetnek a "barakkokban". Elmentek Jeff szobája mellett is amire stencillel van fölfújva, hogy TACtical COMmand. Bentr?l kihallatszik amint Jeff idegesen az asztalra vág és a mikrofonba kiált:
-"Ragadozó 1 nézz már a hátad mögé! Ragadozó 4 fedezetet Patkányfogónak. Ragadozó 2? Ragadozó 2? Vétel! Ragadozó 3! Nézzetek rá a négyesre. A közel fekete." majd hangos csörömpölés hallatszik és az, hogy elordítja magát:
-"Fedez?t?z és visszavonulás! Ismétlem visszavonulás! Négyesnek és Patkányfogónak EVAC! PRONTO az ég szakadjon rá! Nem igaz hogy három balfék így kifektet titeket!"
Lexit a nappaliban látjátok egy halom szanaszéjjel dobált jegyzet között, ami igen ritka, hisz eddig nem nagyon hagyta el a szobát, most pedig be nem lehet paterolni. Matematikai, fizikai és mágikus könyvekb?l épített kisebb barrikád mögött ül és veszettül dolgozik valamin.
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Egyebek
-
Az oldalról
-
Moderáció
- Reported Article Comment by TheElf
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?